Standard dobbeltrom. Foto: Rob Veldhuis

STANDARD

Røros Hotell har i alt 80 standardrom fordelt på enkeltrom, dobbeltrom, handicaprom og familierom. Alle rommene har Jensen-senger, flatskjerm, flislagte bad og gratis trådløst bredbånd.

Superiorrom. Foto: Rob Veldhuis

SUPERIOR

Røros Hotell har 44 superiorrom på 26 kvm, som alle er innredet med nye Jensen-senger, flatskjerm, flislagte bad, parkett, sittegruppe, vannkoker med kaffe/te, samt gratis trådløst bredbånd. 4 av rommene er handicaprom.

Suite på Røros Hotell.

SUITE

Røros Hotell har 4 suiter på 36 kvm med flott utsikt over Rørosvidda. Alle suitene har unik innredning inspirert av Røros’ historie og kultur. Rommene er nylig renoverte med eget soverom, nye Jensen-senger, flatskjerm, flislagt bad med badekar og badekåpe, parkett, sittegruppe, balkong, gratis betal-TV og trådløst bredbånd.

Bryllupssuite. Foto: Rob Veldhuis

BRYLLUPSSUITE

Røros Hotell egne brudesuite for nygifte er 48 kvm stor, og spesialinnredet med eget speil til bruden og god skapplass til brudekjolen. En moderne innredet stue, flott og stor seng med lekker belysning og sengegavl. Stilig og komfortabelt badeværelse utstyrt med gode produkter til brudeparet.

Familierom med køyseng på Røros Hotell. Foto: Tom Gustavsen

FAMILIEROM

Vi har ulike typer familierom, i alt 26 stk. Noen av rommene har med køyseng mens andre inkluderer sovesofa. Flislagte bad og gratis trådløst bredbånd.

Røros Bad og Velvære Foto: Tom Gustavsen

FASILITETER

Innendørs svømmebasseng, treningsrom, solarium, sauna, parkering, bussparkering, joggesti/-løype, sykkelutleie, tur-/friluftsområde, 320 km med skiløyper, skiutleie, smørerom, skibod, gratis trådløst internett, roomservice.