Festmiddagen kan nytes i våre restaurantlokaler, eller i Falkbergetsalen ved større anledninger.

For mer informasjon

eller hjelp til bestilling kontakt oss

på telefon (+47) 72 40 80 00 eller epost salg@roroshotell.no

LR_Storstuggu_bryllup1

For rause anledninger

 

Festmiddagen kan nytes i våre restaurantlokaler, eller i Falkbergetsalen ved større anledninger.

 

Alle våre festmenyer inkluderer hvite duker, dekketallerkener og lysestaker i kobber.

Våre vinkelnere kommer gjerne med vinforslag til menyene slik at opplevelsen blir total.

 

Alle våre festmenyer må bestilles senest 1 uke før arrangementet.

 

Navn*

Antall gjester

Epost*

Telefon

Din forespørsel

Selskapmenyer

Vigelpiken

 

Pannestekte kamskjell

Grønn ertegelé, safranskum, Daikonkarse,

Manchegochips

#

Reinsdyrmørbrad fra Stensaas

Syltet rødløk, selleri, demi glace saus, confitert

potet
#

Multe-Crème Brûlée

#

 

655,-

Ziir

 

Skalldyr- og kongekrabbesuppe

Gressløkskum
#

Langtidstekt kalvefilet fra Røros

Portvinsglace, mandelpotetpuré, bakt persillerot,

friske urter
#

Sjokolademousse med passionsfruktkjerne

Lakrissirup, sukkerspiral, nøttepulver

#

 

655,-

Minimumsantall 20 personer

1644

 

Reinsdyr- og kantarellmousse

Rørosrømmekrem, tyttebærcoulis, rugchips

#

Ovnsbakt kveite

Smørdampede asparges, skalldyr-Buerre-Blanc,

Parmesancrisp, gulrotpuré

#

Mandarin- og kokoschiffon

Butterdeigsbunn, bringebærsorbet,
karamellcoulis

#

 

655,-

Minimumsantall 20 personer