Festmiddagen kan nytes i våre restaurantlokaler, eller i Falkbergetsalen ved større anledninger.

For mer informasjon

eller hjelp til bestilling kontakt oss

på telefon (+47) 72 40 80 00 eller epost salg@roroshotell.no

LR_Storstuggu_bryllup1
festmeny_roros

For rause anledninger

 

Festmiddagen kan nytes i våre restaurantlokaler, eller i Falkbergetsalen ved større anledninger.

 

Vi har et flott chambre sèparèe med plass til 10-40 gjester. Egner seg perfekt til arrangementer som ønsker Røros hotells unike atmosfære tilbaketrukket i eget rom. Om vi ikke har ledig champre i ønsket periode har vi et stort og variert utvalg av sittegrupper der man kan sitte skjermet i hovedrestauranten. Det er også mulig å leie større lokaler til lukkede selskaper.

Ta kontakt med oss for spørsmål om pris og tilgjengelighet i kontaktskjemaet under.

 

Alle våre festmenyer inkluderer hvite duker, dekketallerkener og lysestaker i kobber.

Våre vinkelnere kommer gjerne med vinforslag til menyene slik at opplevelsen blir total.

 

Alle våre festmenyer må bestilles senest 1 uke før arrangementet, og hele gruppen må velge samme meny.

 

Selskapmenyer

STORVOLA

 

Sikrognkrem

Delikatesseløk, syrlig agurk, økologisk yoghurt fra rørosmeieriet,

ristet byggryn og karse

(fisk, melk, bygg)

#

Mørbrad av reinsdyr fra Stensaas Reinsdyrslakteri

Mandelpotet fra Hogstad gård i Tylldalen, spinat, tyttebærsalsa, eple,

sellerirot, rødløk og kremet morkelsaus

(melk)
#

Multemousse

Flytende blåbær gele, sjokoladejord, hvit sjokolade snø og bær

(egg, melk, hvete, mandler)

#

 

875,-

Minimum 10 personer

(ved et mindre antall kommer et tillegg på kr 125,- pr person)

RAUVETA

 

Sukkersaltet Tydalsrøye

Purreløk aske, frisk agurksalat med ingefær og fennikel, karse, soyaglace og urteolje

(fisk, melk, soya)
#

«Coeur de filet provencale»

Tørrmodnet storfe fra Røroskjøtt, rørossmør tilsmakt

hvitløk, råstekte mandelpoteter fra Hogstad gård i Tylldalen, bakte historiske tomater fra Hanasand Gård, aspargesbønner, bacon fra Høistad på Os og madeira sjy.

(melk)
#

Røros trifle

Råkrem av egg fra Galåvolden Gård og fløte fra Rørosmeieriet,

bringebærgele, sukkerbrød, bringebær fra Lykkja Gård og marengs

(hvete, egg, melk)

#

 

875,-

Minimum 10 personer

(ved et mindre antall kommer et tillegg på kr 125,- pr person)

BRUNNGALEN

 

Bete symfoni

Serveres med vår egen snack ost laget på salatost fra Eggen gårdsysteri, karse og rista frø og kjerner

(Melk, sesam, soya)

#

Helstekt elgfilet

Serveres med smørstekt rosenkål, confitert purreløk, fondant potet, persillerot puré, portvin og plommesaus

(melk, sulfitt)

#

Sjokoladebombe

Hvit sjokoladekrem, cornflakes, sjokolademousse og bringebærcoulis

(melk og hvete)

#

 

875,-

Minimum 10 personer

(ved et mindre antall kommer et tillegg på kr 125,- pr person)