Festmiddagen kan nytes i våre restaurantlokaler, eller i Falkbergetsalen ved større anledninger.

For mer informasjon

eller hjelp til bestilling kontakt oss

på telefon (+47) 72 40 80 00 eller epost salg@roroshotell.no

LR_Storstuggu_bryllup1

For rause anledninger

 

Festmiddagen kan nytes i våre restaurantlokaler, eller i Falkbergetsalen ved større anledninger.

 

Alle våre festmenyer inkluderer hvite duker, dekketallerkener og lysestaker i kobber.

Våre vinkelnere kommer gjerne med vinforslag til menyene slik at opplevelsen blir total.

 

Alle våre festmenyer må bestilles senest 1 uke før arrangementet, og hele gruppen må velge samme meny.

 

    Navn*

    Antall gjester

    Epost*

    Telefon

    Din forespørsel

    Selskapmenyer

    Feragen

     

    Sukkersaltet lakserygg

    blomkålpuré, ristet byggryn, dill vinaigrette og karse

    (fisk, laktose)

    #

    Mørbrad av reinsdyr fra Stensaasen Reinsdyrslakteri

    mandelpotet, kantareller, pastinakk, steinsopp sjy, persille og tyttebær

    (laktose)
    #

    Multeparfait

    multesaus, krokan og sjokolade

    (egg, melk, laktose og hasselnøtter)

    #

     

    715,-

    Minimum 10 personer

    (ved et mindre antall kommer et tillegg på kr 125,- pr person)

    Femunden

     

    Mousse av Rørosrømme

    røkt og gravet sik fra Femunden, meskeknekk,

    syltet løk og sikrogn fra Aursunden

    (laktose, fisk og gluten)
    #

    Tørrmodnet storfe fra Røroskjøtt

    selleri- og mandelpotetpuré, spinat, løksalat og rødvinsjy med brunet rørossmør

    (laktose, selleri)
    #

    Glasert sjokolademousse kake

    tjukkmjølkis med blåbær fra Galåvolden Gård,

    pasjonsfruktpuré og bringebær fra Lykkja Gård i Stadsbygd

    (gluten, egge, melk, laktose)

    #

     

    715,-

    Minimum 10 personer

    (ved et mindre antall kommer et tillegg på kr 125,- pr person)

    Aursunden

     

    Kremet skogsoppsuppe

    ristet kantarell, tørket elglår og tyttebær

    (laktose)

    #

    Skinnstekt røyefilet

    saus av rørossmør og dill, hjertesalat, syltede grønnsaker,

    duchessepotet og sikrogn fra Aursunden

    (laktose, fisk)

    #

    Pavlova

    eggehviter fra Galåvolden Gård, whiskymarinerte multer,

    karamellkjeks og fløte fra Rørosmeieriet

    (egg, laktose)

    #

     

    715,-

    Minimum 10 personer

    (ved et mindre antall kommer et tillegg på kr 125,- pr person)