Barn i Vinterhagen

Opplevelser for alle generasjoner

 

På Røros Hotell er det intimt og hyggelig, men stor plass til familiesamlinger, bryllup og begivenheter av alle slag. Her har du ikke bare ditt eget rom, men store fellesarealer å boltre deg på.

Badeanlegg

 

I 2016 åpnet vi vårt 700 kvadratmeter store badeanlegg; Røros Bad & Velvære. Her kan du ta morgentrimmen i et 27-meter langt basseng. Barna kan kose seg i en egen del med en dryppende gruve og klatrevegg. Vi har boblebad, utendørsbasseng, badstuer og jacuzzi.

Røros Bad og Velvære Foto: Tom Gustavsen
Lekeland

Lekeland

 

Vi på Røros Hotell ser at det dessverre ikke lengre er mulig med drift etter innskjerping av smittevernreglene som ble lansert tirsdag 23. mars. Det er derfor med tungt hjerte å måtte informere om at vi stenger hotellet fra mandag 29. mars etter utsjekk.

Bad og velværeavdelingen, samt lekeland vil også dessverre holdes stengt i tråd med retningslinjene fra Regjeringen.

 

Vårt lekeland på 300 kvadratmeter står klart til full utfoldelse for barn i alle aldre. Her kan de klatre, krype, kjøre sklie, hoppe og leke. Det er et eget konsept for de aller yngste, og apparater som er tilrettelagt for barn opp til 13-års alder. Lekeland er gratis for våre gjester.

Lekeland kan benyttes også for de som ikke er gjester på hotellet.

 

OBS: Barn får kun oppholde seg i lekeland med en voksen til stede. Minn barna på å holde avstand til andre barn som ikke er i samme reisefølge.

 

Ved forespørsel arrangerer vi bursdager i lokalene tilknyttet lekeland.

FLERE AKTIVITETER