I vår hovedrestaurant, Bergrosa er det hver dag dekket til en nydelig frokost.

Det som ikke finnes i regionen, lages fra bunn av på hotellets kjøkken.

Åpningstider

Hver dag fra kl. 07.00 – 21.00

Kontakt oss på 91918034, eller på epost restaurant@roroshotell.no

Frokostbuffet. Foto: Rob Veldhuis

Vår Frokost

 

Mandag-fredag: kl. 07.00-10.00
Lørdag og søndag: 07.00-10.30

 

Duften av nybakt brød og og et rikt utvalg av pålegg står klart. Leverpostei, bacon, skinke og mye mer lages av vår pølsemaker, etter våre egne oppskrifter. På vårt store frokostbord finnes det noe for enhver smak.

 

Under pandemien så kan man reservere ønsket frokosttid HER. Vi ber om at alle overholder reservert tidspunkt for egen og andres sikkerhet.

Lokale råvarer

 

Hotellet er stolte samarbeidspartnere med Røros Meieriet og Røros Mat som er med på å løfte frem de flotte råvarene i regionen.

 

Du vil kunne smake på flere av deres produkter under ditt opphold. Alt som serveres skal være på naturens premisser. Er ikke råvarene å oppdrive i nærområdet, vektlegges alltid økologiske, nasjonale produsenter.

 

Stedet for de gode smaker og opplevelser

 

Åpningstider: Fra mandag til lørdag kl 18.00 -21.00 serveres kjøkkensjefens anbefaling.

3-retter kr 440,- og 2-retter kr 335,-.

Forrett kr 120,-, dessert kr 120,- og hovedrett kr 230,-.

Barn fra 5-15 år halv pris av ordinær pris.

Barn fra 0-4 år gratis.

 

Hotellets lobbybar har matservering alle dager fra kl. 11.00 – 22.00 (baren er åpen frem til kl. 23.00).

 

Vi anbefaler gjerne noe fra vår VINLISTE.

 

Vår store restaurant er ypperlig for bryllup og hotellet har lang erfaring med bryllupsfester og festmiddager. Bergrosa setter blant annet scenen for vårt store julebord. Vi er kjent for vår bugnende julebuffet med over 200 forskjellige retter. For mange er dette årets høydepunkt!