I vår hovedrestaurant, Bergrosa er det hver dag dekket til en nydelig frokost.

Det som ikke finnes i regionen, lages fra bunn av på hotellets kjøkken.

Åpningstider

Hver dag fra kl. 07.00 – 21.00

eller hjelp til bestilling kontakt oss på telefon (+47) 72 40 84 13 eller epost restaurant@roroshotell.no

Frokostbuffet. Foto: Rob Veldhuis

Vår Frokost

 

Mandag-fredag: kl. 07.00-10.00
Lørdag og søndag: 07.00-10.30

 

Vi dekker til frokost hver dag i vår hovedrestaurant.

 

Duften av nybakt brød og og et rikt utvalg av pålegg står klart. Leverpostei, bacon, skinke og mye mer lages av vår pølsemaker, etter våre egne oppskrifter.

 

På vårt store frokostbord finnes det noe for enhver smak.

Lokale råvarer

 

Hotellet er stolte samarbeidspartnere med Røros Meieriet og Røros Mat som er med på å løfte frem de flotte råvarene i regionen.

 

Du vil kunne smake på flere av deres produkter under ditt opphold. Alt som serveres skal være på naturens premisser. Er ikke råvarene å oppdrive i nærområdet, vektlegges alltid økologiske, nasjonale produsenter.

 

Stedet for de gode smaker og opplevelser

 

Hver dag fra kl 18-21 serveres kjøkkensjefens anbefaling. Pris 3 retter kr 425,- 2 retter kr 320,-  Forrett kr 105,- Dessert kr 105,- Hovedrett kr 215,-

OBS: Frem til 18/1 har vi kun «kjøkkensjefens anbefaling» til grupper og selskaper på forespørsel, da vi ellers kun holder åpent i hotellets lobbybar fra kl. 11.00 – 21.00 alle dager i denne perioden.

 

Vi anbefaler gjerne noe fra vår VINLISTE.

 

Vår store restaurant er ypperlig for bryllup og hotellet har lang erfaring med bryllupsfester og festmiddager. Bergrosa setter blant annet scenen for vårt store julebord. Vi er kjent for vår bugnende julebuffet med over 200 forskjellige retter. For mange er dette årets høydepunkt!