Som gjest på Røros Hotell har du fri tilgang til hotellets Bad & Velværeavdelig.

På grunn av dagens restriksjoner så er det begrensninger på hvor mange som kan oppholde seg i bad & velværeavdelingen samtidig, derfor må all bading forhåndsbestilles i resepsjonen.

 

På grunn av stor pågang i sommer og redusert kapasitet så kan vi dessverre ikke ta i mot ikke boende gjester i sommer. Men vi gleder oss til å ønske dere velkommen til høsten! Vi oppdaterer hotellets facebookside og hjemmeside når vi ser at vi har kapasitet til å ta dere i mot. Takk for forståelsen!

 

 

 

Basseng i Røros Bad og Velvære. Foto: Tom Gustavsen

Røros Bad & Velvære – åpent for alle!

 

Her er det lagt til rette for velvære med svømmebasseng på 27 meter, boblebad, utendørsbasseng, badstue og jacuzzi.

 

Med utsikt mot den ikoniske kirken Bergstaden Ziir, kan du nyte er 32 plussgrader varmt basseng!  Boblebad og bassengene utendørs holder 36 grader året rundt. Barna kan kose seg i en egen del av bassenget, med en dryppende gruvegang og klatrevegg

 

Taket er utsmykket med fantastiske fisk i keramikk, av kunsteren Per Lysgård. Nedgangen til badet er utsmykket med fotokunst av Tom Gustavsen. Badet er bygget i rene naturmaterialer som sten, glass og betong.

Jacuzzi Røros Bad og Velvære. Foto: Tom Gustavsen

Åpningstider

 

Søndag – torsdag: Kl. 07.00 – 21.00.

Fredag og lørdag: Kl. 07.00 – 22.00.

Henvend deg i resepsjonen for booking – all bading må forhåndsbestilles (maks 2 timer om gangen).

 

Priser mandag – fredag: Voksne kr 145 / Barn kr 105
Priser helg/høytider/skoleferier: Voksne kr 195 / Barn kr 145
Barn mellom 0-3 år går gratis.

Lokale krefter!

 

Røros Bad og Velvære er tegnet av arkitekt Trine Schjølberg, interiørarkitekt er Hege Ødegård og entrepentør er Kjellmark AS.  Kunstnerne Per Lysgård og Tom Gustavsen som står for utsmykningen i badeanlegget, har også lokal forankring på Røros. Badeanlegget er et flott tilbud til våre gjester, og for fastboende på Røros!

Basseng Røros Hotell. Foto: Tom Gustavsen