STØRRE RETTER
Toastsandwich med elgsalami, Røros krydderost fra Galåvolden Gård, Port Salut, confitert sjallottløk, tomatrelish, Dijonsennep på grovt brød serveres med salat og cornichone
Røkt laks, håndpillede reker, edelkreps, isbergsalat,
63 graders egg, asparges, cherrytomat, agurk, rødløk, balsamicovinaigrette, Rhode Islandsaus, fennikel-krutonger
Confitert løk, tomat, tyttebærketchup.
Serveres med coleslaw, pommes frites og salat
Tillegg for Fjellblå ost (anbefales) 20,-
Tillegg Rørosbacon 15,-
Okse høyrygg, tomat, syltet rødløk, salat, cornichon.
Serveres med coleslaw, pommes frites og salat
Tillegg kvitost 15,-, tillegg bacon 15,-
med samme tilbehør som klassisk hamburger
Ukens kjøtt, serveres med grønnsaker, pommes frites, peppersaus, Beurre Maitre d’Hôtel og Bearnaise.
SNACKS
Honning og chilliristet nøtteblanding
serveres med Rørossmør og urterømme
SMÅRETTER
Panert kyllingfilét med tartarsaus
Gravet og røkt reinsdyrlår med krydderost i sprø
vårrull som serveres med tyttebærketchup
120gr med 3 lokale spekekjøtt serveres med urteost fra Eggen Gård, fermenterte grønnsaker/pickles, Røros flatbrød, surdeigsbrød, urterømme og smør fra Røros Meieriet
EKSTRA TILBEHØR
Pizza med tomatsaus og ost og….
Med salat, brød og pommes frites
Vaniljeis fra Galåvolden Gård, pisket fløte, krumkake, varm sjokoladesaus,
lønnesirup karamell toppet med ristede peanøtter