Vertshuset Røros`anerkjente restaurant. Foto: Tom Gustavsen

Sett regningen på rommet

Spis i sentrum og sett regningen på rommet

 

På Røros Hotell kan du variere måltidene med en eller flere middager i Røros sentrum. Spis på Kaffestuggu eller Vertshuset Røros og sett regningen på rommet. Ved framvisning av nøkkelkort vet servitøren hvor du bor, og middagen kan betales ved utsjekk.

 

Kaffestuggu Alle som har vært på ærverdige Kaffestuggu, vet at dette er så mye mer enn bare en kafè. Kaffestuggu er ensbetydende med varme, liv, folkelighet, fest, ærlighet, glede, historie, kultur – ja rett og slett en sinnstemning som gir en enestående atmosfære. På dagtid er konseptet kafè med god kaffe, flotte smørbrød, kaker og middag. På kveldstid forvandles konseptet til Kaffestuggu Etter Seks, et sharingkonsept med en spennende a la carte-meny og et godt utvalg av viner.

Vertshuset Røros «Nesten for godt til å være sant» har noen sagt om Vertshusets Kjøkken. Andre har kalt restauranten et «gullfunn». Kvalitetsråvarer fra Røros-området er basis for rettene våre, som tilberedes med inspirasjon fra de beste kontinentale kjøkken. Restauranten i Rammgården serverer retter basert på økologiske råvarer fra Røros-området. Er du glad i god mat anbefales en middag eller to her. I samme bygning ligger også Berkel og Bar, en populær gastropub med lokale og internasjonale retter, et stort utvalg av ølsorter fra hele verden og vennlige ølkjennere bak disken.