Røros på sommeren. Foto: Tom Gustavsen

Kurs og konferanse

Kurs, møte og konferanse i inspirerende omgivelser

 

Trivsel samhold og et godt miljø er nøkkelen til suksess i enhver bedrift.  Vi er et konferansehotell med moderne møterom og konferansefasiliteter.  Storstuggu Kultur og Konferansesenter ligger tilknyttet Røros Hotell.

 

Kontakt oss for tilbud

 

Falbergetsalen er Storstuggus hovedarena for større konferanser og kulturarrangement. Salen har ei scene med grunnflate på 144 m2 på samme plan som resten av salen. Sceneområdet kan bygges opp med scenemoduler, og har en godt utstyrt rigg med teknisk utstyr.  Salen brukes til store konferanser, banketter, show, festmiddager, underholdning og møter. Falkbergetsalen kan åpnes mot både Gropa og Peisstuggu med automatiserte glassvegger, noe som gir lokalet stor fleksibilitet ved større arrangement. Peisestuggu er et flott vrimleområde, som blant annet benyttes til servering av pausemat og kaffe, så vel som utstillinger med stands.

Fakta for Falkbergetsalen:

  • 465 m2
  • Sitteplasser: 314 med amfi
  • Sitteplasser: 550 uten amfi
  • Svært stor fleksibilitet med flyttbare, mobile amfi og 2 store heis/skyvevegger mot foyer

 

Fetsmiddag Falbergetsalen Fetsmiddag FBsalen 9Christianus Kinosalen

Lokalet har stort flerbrukspotensiale for messer, møter og konferanser. Direkte innkjøringsmulighet fra varetransportgården, noe som gjør det mulig å kjøre containere rett inn på scenen og til de scenetekniske lagrene. Det betyr også at store lastebiler kan kjøre rett inn til messeutstilling i den store salen.

Tekniske installasjoner inkluderer scenerigg med 14 motoriserte trekk og 48-kanals lysanlegg. Det finnes 8 tekniske bruer over salen som er integrert i takkonstruksjonen. Avansert AV-utstyr med integrert styring av lys, lyd, teppe, videobilde m.m i alle tre hovedsaler.

Christianus Sextus er et annet stort møterom, som kan deles i to. Total størrelse er 160 kvm, med kapasitet til 158 personer (kino-oppsett). Delt i to har Christianus og Sextus en vegg som skiller rommene fra hverandre. Godt egnet til paralellsesjoner og møter for opp til 100 personer. Flott cafèområde utenfor, med kaffebuffet for pausemat og annen servering.

Røros Hotell byr på en rekke ulike aktiviteter tilpasset samhold og teambuilding. Vi skreddersyr aktiviteter og opplevelser som passer til din konferanse. Book en konferanse på Røros Hotell i dag!

 

 

Pris fra kr 1.295,– per enkeltrom per døgn

Prisen inkluderer:

  • overnattinger i enkeltrom med fullpensjon
  • frukt, kaffe/te/isvann tilgjengelig hele dagen
  • godt utstyrt møterom

 

 

Kontakt oss for tilbud