Festmiddagen kan nytes i våre restaurantlokaler, eller i Falkbergetsalen ved større anledninger.

For mer informasjon

eller hjelp til bestilling kontakt oss

på telefon (+47) 72 40 80 00 eller epost salg@roroshotell.no

LR_Storstuggu_bryllup1

For rause anledninger

 

Ønsker du å markere en spesiell dag eller jubileum, arrangerer vi festmiddager på forespørsel.

 

Festmiddagen kan nytes i våre restaurantlokaler, eller i Falkbergetsalen ved større anledninger.

Vi arrangerer festmiddag for selskap på minimum 20 personer.

 

Navn*

Antall gjester

Epost*

Telefon

Din forespørsel

Selskapmenyer

Vigelpiken

 

Pannestekte kamskjell

Grønn ertegelé, safranskum, Daikonkarse,

Manchegochips

#

Reinsdyrmørbrad fra Stensaas

Syltet rødløk, selleri, demi glace saus, confitert

potet
#

Multe-Crème Brûlée

#

 

645,-

Ziir

 

Skalldyr- og kongekrabbesuppe

Gressløkskum
#

Langtidstekt kalvefilet fra Røros

Portvinsglace, mandelpotetpuré, bakt persillerot,

friske urter
#

Sjokolademousse med passionsfruktkjerne

Lakrissirup, sukkerspiral, nøttepulver

#

 

635,-

Minimumsantall 20 personer

1644

 

Reinsdyr- og kantarellmousse

Rørosrømmekrem, tyttebærcoulis, rugchips

#

Ovnsbakt kveite

Smørdampede asparges, skalldyr-Buerre-Blanc,

Parmesancrisp, gulrotpuré

#

Mandarin- og kokoschiffon

Butterdeigsbunn, bringebærsorbet,
karamellcoulis

#

 

625,-

Minimumsantall 20 personer

Hamran

 

Sik fra Femunden

Jordskoggspannacotta, friske urter

#

Reinsdyrcarpaccio

Svart pepper- og tyttebærskum, ruccolapuré

#

Hjemmelaget bergamotesorbet

Krydderskum

#

Skummet kantarellcappuccino

#

Elgfilet fra Røros

Rødvinglace, pastinakkpuré, skorsonnerot,
paprikapuré, potetbakelse

#
Lokale oster

Fikenmarmelade, rugbrød

#

Hjemmelagde Petit Fours

#

 

725,-

Minimumsantall 20 personer