Vår restaurant Brasseriet har vi skapt for å gi deg sjansen til å smake det beste vi har i en rolig tilbaketrukket atmosfære.

Åpningstider

Mandag til lørdag fra kl. 17.00 – 22.30. Søndager stengt.

for mer informasjon

på telefon (+47) 72 40 84 13 eller epost restaurant@roroshotell.no

Forretter

 

CROQUETTE kr 135,-

Croquette fylt med reinsdyrost fra Galåvolden Gård, sort hvitløksaïoli og tyttebær

Inneholder: laktose, gluten, løk

 

SASHIMI AV RØYE kr 145,-

Sitron og agurksaus, tartar av norske jordbær og cherrytomat, syltet løk med oregano og appelsin
Inneholder: skalldyr

 

GRESSKARSUPPE kr 115,-

Fjellost, Santa Kristina skinke fra Tynset
Inneholder: nøtter, hvitløk

Hovedretter

 

PANNESTEKT TORSK FRA TRØNDELAG kr 325,-

Fennikel-/aspargessalat, Kimchidressing, gulrotsmør, potet mille-feuille
Inneholder: fisk, egg,nøtter, laktose 

 

ENTRECÔTE AV ELG FRA  STENSAASEN  kr 345,-
Stekte kantareller, bakte poteter med Jalapeno og ost, fermenterte grønnsaker, espressosaus
Inneholder: laktose, hvitløk 

 

RØROSVIDDAS PERLE  kr 395,-

Mørbrad av rein fra Stensaas, rødbetspuré, gulrot,
pastinakk, morkelsaus, saltbakt småpotet
Inneholder: selleri, laktose 

Dessert/ost

 

HUSETS OSTETALLERKEN kr 123,-

Et utvalg av lokale og oster fra Midt-Norge, knekkebrød
Inneholder: melk, hvete, rug, bygg, havre, sulfitt

 

SJOKOLADEMOUSSE kr 99,-

Pasjonsfrukt sorbet og skum, tørkede bringebær
Inneholder: melk, hvete, egg 

 

OSTEKAKE MED KOKOS kr 97,-

mangosorbet, multer
Inneholder: laktose

 

Brasseriet

 

Maten på Brasseriet er rustikk og serveres i rause porsjoner.

 

Kunnskapen om det du drikker er en viktig del av opplevelsen. På hotellet er det egne øl- og vinkelnere, som matcher drikke med mat. Våre servitører gir deg historien bak alle produktene på bordet. Vegetarretter kan fås på forespørsel.