Bryllup Røros Hotell. Foto: Chad Bromley

Bryllup på Røros

Går du med gifteplaner? 

 

Hold bryllup på Røros! Vi tør påstå at Røros er Norges mest romantiske sted! Med den gamle trehusbebyggelsen og naturen rundt, har denne sjarmerende byen den perfekte rammen for den store dagen. Bryllup på Røros er rett og slett fantastisk!

 

Overnatting for gjester og brudepar

Hotellet tilbyr gunstige priser på overnatting til bryllupsgjestene, og vår flotte brudesuite kan reserveres til de nygifte på bryllupsnatten. Røros Hotell er stort nok til en skikkelig bryllupsfest, samtidig som det er intimt og skaper en hyggelig atmosfære for brudepar og gjester.

 

Bryllupsmiddagen

Vår store restaurant er ypperlig for bryllupsmiddager og hotellet har lang erfaring med bryllupsfester og festmiddager. Falkbergetsalen i Storstuggu for bryllupsmiddag og fest er også populært. Salen har en flott scene egnet for taler og underholdning. Etter middag rigges salen om, og dansegulvet står klart for både brudevals og fest!

 

Bryllupsfotograf

Vi anbefaler Tom Gustavsen som fotograf til deres bryllup. Han har en egen evne til å fange stemninger og øyeblikk i sine bilder.

 

Menyen

Vi kan tilby rimelig overnatting for brudepar som vil prøvesmake menyen og planlegge detaljer som er viktig for gjennomføringen av bryllupet.

 

Drikke 

Vi har utdannede vinsommelierer som hjelper dere med valg av viner til middag, aperitif og avec.

 

Bad og spa

Besøk vår Bad & Velvære avdeling, med et 27 meter langt innendørs svømmebasseng, ulike badstu-konsepter, varmekulper (inne -og utendørs), spakonsept med flere behandlingsrom. Bygd i rene naturmaterialer som sten, glass og betong.

 

Komme seg hit

2,5 timer med tog/bil fra Trondheim, 50 minutter med fly fra Oslo.

 

Get-together

Hva med get-together i vårt nye spa eller en ølsmaking på Vertshuset Røros kvelden før?

 

Vi hjelper til med planleggingen

Det er mye å tenke på før et bryllup. Hotellet har lang erfaring med store og små bryllup, og ditt arrangement betyr alt  for oss. Om ønsket setter vi dere i kontakt med alt fra frisør, dekoratør, konditor, blomsterforretning og fotograf, og ordner ellers alt som hører til festen, etter deres ønsker.  Vi sørger for at dagen blir uforglemmelig! Les hva andre brudepar synes om oss her

 

Kontakt oss for et godt tilbud