Brasseriet

Vår restaurant Brasseriet har vi skapt for å gi deg sjansen til å smake det beste vi har i en rolig tilbaketrukket atmosfære.

Åpningstider

Mandag til lørdag fra kl. 17.00 – 22.30. Søndager stengt.

 

(+47) 72 40 84 13

Forretter

 

RØDBETGRAVET LAKS FRA HITRA
Eplepurè, eple, agurk, dill

Kr 112,-

BIFF TARTAR
Oliven, kapers, egg, ramsløkaioli

Kr 117,-

EN SMAK AV REIN
Tunge, hjerte, og gravet rein fra Stensaas, Rørosrømme,
tyttebær, karamelliserte furuskudd

Kr 119.-

RAVIOLI
Fylt med Haukeli Chèvre, saus av blåmuggost
Tomat, asparges

Kr 115,-/225,-

Hovedretter

LUN POSJERT LAKS MED BLOMKÅLCRUST
Salsa av mango, papaya og ananas,
Rørosrømme med sitrus,
Potetpurè med ramsløk

Kr 245,-

ROASTBIFF AV STORFE FRA RØROSKJØTT
Serveres kald med røstipotet, Bearnaise Foyot av egg fra Galåvolden gård, mais, tomat, blomkålpurè

Kr 315,-

RØROSVIDDAS PERLE
Mørbrad av rein fra Stensaas, rødbetspuré, gulrot,
pastinakk, morkelsaus, saltbakt småpotet

 Kr 375,-

Dessert/ost

 

HUSETS OSTETALLERKEN
Et utvalg av lokale og midtnorske oster,
hjemmelaget knekkebrød og tomatmarmelade

Kr 123,-

SJOKOLADEFONDANT
Med sorbet

Kr 106,-

RABARBRA EPLEPAI
Med hjemmelaget bjørkeis

Kr 92,-

CHARLOTTE RUSSE
Rullekake med Sitronfromage, bringebær og sjokolade
Kr 84,-

Mat og drikke på Brasseriet

 

Maten på Brasseriet er rustikk og serveres i rause porsjoner. I tillegg til lokalmat, kan du selvfølgelig også få servert lokalbrygget øl fra Røros Bryggeri og Mineralvannfabrikk. Her får du ale og lagers i engelsk og tysk stil. I tillegg er det flere alkoholfrie bærdrikker å velge mellom. Kunnskapen om det du drikker er en viktig del av opplevelsen. På hotellet er det egne øl- og vinkelnere, som matcher drikke med mat. Kelnerne gir deg historien bak alle produktene vi serverer.