Vinbar. Foto: Tom Gustavsen

Brasseriet

 

Vår restaurant Brasseriet har vi skapt for å gi deg sjansen til å smake det beste vi har i en rolig tilbaketrukket atmosfære.

 

Åpningstider: Mandag til lørdag fra kl. 17.00 – 22.30. Søndager stengt.
(+47) 72 40 84 13

Forretter

Gulrot og paprikasuppe

Rørosrømme, St.Kristina spekeskinke Kr 92,-

Langtidsbakt torskrygg

Rødbetsrisotto, søtpotetchips             Kr 111,-

Rypebryst

Kantareller, rognebærgele, potetchips, sjy     Kr 119.-

 

Hovedretter

Breiflabb

Soya-kaperssmør, paprikapurè mandelpotet fra Bolstad gård, oliven, artiskokk                       Kr 325,-

Røroskalv

Krokettpotet, søtpotetpurè, syltet rødløk og blåbærsjy                                                        Kr 339,-

Rørosviddas perle

Mørbrad av rein fra Stensaas, rødbetspurè, gulrot, pastinakk, morkelsaus, saltbakt småpotet          Kr 375,-

Til alle hovedrettene følger det med saltbakt potet

 

Dessert/ost

Husets ostetallerken                        

Et utvalg av gode oster, hjemmelaga knekkebrød og fruktmarmelade kr 123,-

Sjokoladefondant

Is laget av Rørosrømme, krokan                     Kr 106,-

Multepannacotta

Whiskysorbet, multecoulis                             Kr 98,-

Karamellisert Haukeli chèvre      

Rødbeter, pære, valnøtter  kr 93,-

Mat. Foto: Tom Gustavsen
Mat. Foto: Tom Gustavsen

Mat og drikke på Brasseriet

 

Maten på Brasseriet er rustikk og serveres i rause porsjoner. I tillegg til lokalmat, kan du selvfølgelig også få servert lokalbrygget øl fra Røros Bryggeri og Mineralvannfabrikk. Her får du ale og lagers i engelsk og tysk stil. I tillegg er det flere alkoholfrie bærdrikker å velge mellom. Kunnskapen om det du drikker er en viktig del av opplevelsen. På hotellet er det egne øl- og vinkelnere, som matcher drikke med mat. Kelnerne gir deg historien bak alle produktene vi serverer.