Vår restaurant Brasseriet har vi skapt for å gi deg sjansen til å smake det beste vi har i en rolig tilbaketrukket atmosfære.

Åpningstider

Mandag til lørdag fra kl. 17.00 – 22.30. Søndager stengt.

for mer informasjon

på telefon (+47) 72 40 84 13 eller epost restaurant@roroshotell.no

Forretter

 

CARPACCIO AV LYSING kr 98,-

Bringebærgele, salat og fritert lakseskinn

 

SANTA KRISTINA kr 111,-

Spekenakke fra Tynset, chevre fra Haukeli og honningmelon

 

SKOGSOPPSUPPE kr 109,-

Confitert rypebryst, rørosrømme med pepperrot, brødchips

Hovedretter

 

STEINBIT kr 245,-

Mandelpotet, grønnerter, Rødløk fra Kaaterud Gård, Sandefjordsmør

 

LAMMEKNOKE kr 325,-

Confitert lammeknoke, ratatouille, demiglace, skjørostgnocci

 

RØROSVIDDAS PERLE  kr 385,-

Mørbrad av rein fra Stensaas, rødbetspuré, gulrot,
pastinakk, morkelsaus, saltbakt småpotet

Dessert/ost

 

HUSETS OSTETALLERKEN kr 123,-

Et utvalg av lokale og midtnorske oster,
hjemmelaget knekkebrød og tomatmarmelade

 

RØDBETS BROWNIES kr 99,-

Hjemmelaga vaniljeis og kandiserte rødbeter

 

SKJØROST OSTEKAKE kr 97,-

Skjørost fra Rørosmeieriet og hvit sjokoladekrem

Brasseriet

 

Maten på Brasseriet er rustikk og serveres i rause porsjoner.

 

Kunnskapen om det du drikker er en viktig del av opplevelsen. På hotellet er det egne øl- og vinkelnere, som matcher drikke med mat. Kelnerne gir deg historien bak alle produktene vi serverer.