Da kan vi med stor glede meddele til alle våre besøkende gjester på hotellet at vår bad og velværeavdeling åpner igjen fra fredag 19/6.

For å kunne overholde nasjonale myndigheters smittevernregler, ber vi om forståelse for at bad og velværeavdelingen kun er tilgjengelig og åpen for boende gjester inntil videre, vi vil holde dere oppdatert mht. varigheten av dette her på Facebook samt på egen hjemmeside.

Basseng i Røros Bad og Velvære. Foto: Tom Gustavsen

Røros Bad & Velvære – åpent for alle!

 

Her er det lagt til rette for velvære med svømmebasseng, boblebad, utendørsbasseng, badstue og jacuzzi.

 

Med utsikt mot den ikoniske kirken Bergstaden Ziir, kan du nyte er 32 plussgrader varmt basseng!  Boblebad og bassengene utendørs holder 36 grader året rundt. Barna kan kose seg i en egen del av bassenget, med en dryppende gruvegang og klatrevegg

 

Taket er utsmykket med fantastiske fisk i keramikk, av kunsteren Per Lysgård. Nedgangen til badet er utsmykket med fotokunst av Tom Gustavsen. Badet er bygget i rene naturmaterialer som sten, glass og betong.

Jacuzzi Røros Bad og Velvære. Foto: Tom Gustavsen

Åpningstider

 

Søndag til torsdag  kl. 07.00 – 21.00
Fredag – Lørdag kl 07.00 – 22.00

Priser mandag – fredag: Voksne kr 145 / Barn kr 105
Priser helg/høytider/skoleferier: Voksne kr 195 / Barn kr 145
Barn mellom 0-3 år går gratis.

Alle overnattingsgjester på Røros Hotell har tilgang til velværeavdelingen.

Lokale krefter!

 

Røros Bad og Velvære er tegnet av arkitekt Trine Schjølberg, interiørarkitekt er Hege Ødegård og entrepentør er Kjellmark AS.  Kunstnerne Per Lysgård og Tom Gustavsen som står for utsmykningen i badeanlegget, har også lokal forankring på Røros. Badeanlegget er et flott tilbud til våre gjester, og for fastboende på Røros!

Basseng Røros Hotell. Foto: Tom Gustavsen